Drikkemenu

(Alle drikkemenuer er inkl. isvand, vinmenu samt cocktailmenu kan fås alkoholfri)

Vinmenu 345,- (4 gl.)

4 tilpassede glas til Kokkenes menu:

1. Prosecco, Floralba, Italien
2. Johannes Hohner, Riesling, Tyskland
3. Fritz Walter, Spätburgunder 
4. Barbeito Madeira, Malvasia, Portugal

Eksklusiv Vinmenu 545,- (4 gl.)

4 tilpassede glas til Kokkenes menu:

1. Crement De Bourgogne, Frankrig
2. Paul Schneinder, Riesling, Alsace
3. Bogle, Pinot Noir, USA
4. Vinsanto del Chainti, Toscana

Cocktailmenu 325,- (4 gl.)

1. Pinky Promise
2. The Old Apple
3. Flamingo Sour
4. Pearadise City

Nögen’s Menu 335,- (4 gl.)

1. Prosecco, Floralba, Italien
2. Lagunistas, IPA
3. Fritz Walter, Spätburgunder 
4. Espresso Martini

Saftmenu 295,- (4 gl.)

1. Stikkelsbær/Grøn Te fra Rebæl
2. Æble/lys eg fra Rebæl
3. Blomme/Kirsebær fra Rebæl
4. Hindbær/Rabarber fra Rebæl

Det er muligt at bytte en af safterne ud med en Kombucha, henvend jer ved en tjener.

Vin & Bobler5

Cocktails5

Øl

Fadøl

1. Anarkist Bloody Weizen ……….. Lille 45,- / Stor 55,-

2. Nørrebro Bryghus Jule IPA ….. Lille 45,- / Stor 55,-

3. Royal økologisk pilsner ………. Lille 40,- / Stor 50,-

4. Royal økologisk classic ……….. Lille 40,- / Stor 50,-

5. Anarkist New england Ipa …… Lille 45,-/ Stor 55 ,-

 

Flaskeøl

1. Nørrebro Bryghus Julebryg …. 45,-

2. Royal classic 0,0% …. 30,-

3. Anarkist Hazy IPA 0,5% …. 50,-

4. Lagunitas IPA, USA, Verdens Bedst Sælgende IPA, 33,5cl (NYHED)                                                                                                                            …. fl. 45,-

5. BRØL (IPA eller Pilsner)                                                                                                                                                                                                          …….45.-
 

 

 

Ædru
Isvand …. 20,-

Mocktails

1. Pirates Picking Apples …. gl. 105,-
RumISH, Æblesirup, Lime, Gingerbeer, Æggehvider
2. Primavera …. gl. 85,-
GinISH, limesaft, sukkersirup og Adelhardt hyldeblomstsaft.
3. Red Dreams …. gl. 95,-
GinISH, Lime Rebæl Hindbær/Rabarber, Danskvand.
4. Wicked Wanda …. gl. 95,-
GinISH, citron, sukkersirup, brombæreddike og Adelhardt rabarbersaft.

Alkoholfri vin

Bobler
1. Alkoholfri, Vendôme …. gl. 85,-
Hvidvin
…. gl. 85,-2.Vendôme, Chardonnay, Spanien
Rødvin
3. Vendôme, Merlot, Spanien …. gl. 85,-

Øl

1. Anarkist Hazy IPA 0,5% ….. gl. 55,-

2.Anarkist Mighty Mild 0,5% ……gl. 55,-

 

Saft fra Rebæl

1. Stikkelsbær/Grøn te fra Rebæl …. gl. 75,-
2. Æble/lys eg fra Rebæl …. gl. 75,-
3. Kirsebær/blommer fra Rebæl …. gl. 75,-
4. Hindbær/rabarber fra Rebæl …. gl. 75,-

Kombucha

1. Raw Culture Hyldeblomst …. 55,-
2. Raw Culture Hindbær …. 55,-

Saft og Sodavand

1. Adelhardt økologisk hyldeblomst …. 40,-
2. Adelhardt økologisk rabarbersaft …. 40,-
3. Faxe kondi / Faxe kondi free …. 38,-
4. Pepsi / Pepsi Max …. 38,-
5. Mirinda Lemon / Mirinda Orange …. 38,-

Avec

1. Tequila, Sambuca, Bailey …. 25,-

2. B52 …. 35,-

Whiskey

1. Bulleit Kentucky 10 års …. 75,-
2. Bushmills Single Malt 16 års …. 95,-
3. Pikesville 110 proof straight Rye …. 135,-

Cognac

1. Larsen XO cognac …. 135,-

Konceptet bag Restaurant Nögen

 

Social Dining med fokus på at kokkerere madspild om til en unik smagsoplevelse, hvor ingen fremragende ingredienser går til spilde.

Restaurant Nögen tilbyder et inspirerende nyt koncept, som bygger på unikke kreationer af overskydende varer. Vores ambition er, at få den gode tanke om at undgå madspild til, at gå hånd i hånd med den gode madoplevelse.

Fakta
1.
Grøntsagerne er typisk 2 sortering eller overskudsvarer.
2.
Fisk er typisk bifangst eller andre arter.
3.
Kød er typisk en anden udskæring end dem man kender.
4.
Udover dette køber vi rigtig mange datovarer.
5.
Vores mål er 80% af de varer, vi serverer, er varer, der højst sandsynlig skulle have været kasseret.

Intentionen bag konceptet er minimalistiske, lækre og smagfulde madoplevelser, der bærer præg af sæsonens råvarer, og hvor der kræses om den enkelte ingrediens.

Lad tiden stå stille for en aften og læn dig tilbage, mens du bliver ført på en rejse af unikke smagsoplevelser og god stemning.

Vi glæder os til at forkæle dig med vores nyeste fund og sammensætning af menu.

Vi ønsker ikke at dømme ingredienserne på deres udseende!

 

// Team Nögen