Restaurant Nögen Aarhus

Social Dining med fokus på at kokkerere madspild om til en unik smagsoplevelse, hvor ingen fremragende ingredienser går til spilde.

Gæsteklub

Vi hedder Nögen af en grund

Restaurant Nögen tilbyder et inspirerende nyt koncept, som bygger på unikke kreationer af overskydende varer. Vores ambition er, at få den gode tanke om at undgå madspild til at gå hånd i hånd med den gode madoplevelse.

Intentionen bag konceptet er minimalistiske, lækre og smagfulde madoplevelser, der bærer præg af sæsonens råvarer, og hvor der kræses om den enkelte ingrediens.

Lad tiden stå stille for en aften og læn dig tilbage, mens du bliver ført på en rejse af unikke smagsoplevelser og god stemning.

Restaurant Nögen, Unikke Grøntsager som skal mindske madspild
Hyggelig cozy stemning hos Restaurant Nögen i Aarhus Social dining koncept små retter og lækker indretning

Den unikke stil

Klassisk & Elegant

Nögen er indrettet med udgangspunktet i newyorkerstilen, men med rå vægge, som brydes af den bæredygtige kork. Lokalerne er ydermere præget af de 24 karakteristiske malerier af M. A. Fisker, som i sin bedste form viser Aarhus’ 500-årige historie i perioden 1441-1941.

Atmosfæren, helt tilbage fra det gamle århusianske spisested Kroen i Krogen, skal forblive og malerierne er derfor hængt op i barområdet.

Hos Nögen er der højt til loftet i mere end én forstand, og vi vægter den gode stemning og livlige omgivelser højt.

Samarbejdspartnere

For at mindske madspild arbejder vi tæt sammen med vores samarbejdspartnere, der hjælper os med at implementere innovative metoder. Vi er taknemmelige for vores fantastiske samarbejdspartnere, der støtter vores vision om at mindske madspild og fremme en bæredygtig fremtid. Sammen kan vi gøre en forskel og nyde et lækkert måltid, der både er godt for dig og vores planet.

Skal din virksomhed også være med på rejsen? Kontakt os på info@restaurantnoegen.dk

Hummel Logo<br />
Rekom logo
Hummel Logo<br />
Hummel Logo<br />
Rekom logo
Hummel Logo<br />