Drikke
Drikkemenu
(Alle drikkemenuer er inkl. isvand, vinmenu samt cocktailmenu kan fås alkoholfri)
Vinmenu 345,- (4 gl.)
4 tilpassede glas til Kokkenes menu:
1. Florabla, Prosecco, Italien
2. Piersanti, Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico 2020
3. Oak Lane. The Wild West. Shiraz, Cabernet Sauvignon.
4. Domaine Les Landes, Muscat, 2016
Eksklusiv Vinmenu 545,- (4 gl.)
1. Chartron et Trébuchet, Bourgogne Chardonnay 2019
2. Lawson´s Dry Hills, Inviniti Sauvignon Blanc 2022
3. Cascina Radice, Attimi di Barbera, 2020
4. Louis Eschenauer, Sauternes 2019
Cocktailmenu 325,- (4 gl.)
1. Magarita
2. Sweet Taste of Freedom
3. Pirates Picking Pears
4. Espresso Martini
Nögen’s Menu 335,- (4 gl.)
1. Magarita
2. Anakist, New England IPA
3. Oak Lane. The Wild West. Shiraz, Cabernet Sauvignon.
4. Espresso Martini
Saftmenu 295,- (4 gl.)
1. Stikkelsbær/Grøn Te fra Rebæl
2. Æble/Kamille fra Rebæl
3. Blomme/Kirsebær fra Rebæl
4. Hindbær/Rabarber fra Rebæl
Vin & Bobler
Cocktails
Cocktailmenu 325,- (4 gl.)
Nögens Signatur Cocktails
- Nude N’ Naughty gl. 85,-
Ginbery’s London Dry Gin, pæresirup, citron, citronmelis og danskvand. - Sweet Taste of Freedomgl. 95,-
Campari, Dolin Rød Vermouth,hindbærsirup, citron og danskvand. - Pirates Picking Pearsgl. 105,-
Havana Club Especial Cuban Rum, pæreirup, lime og Fuglsang Gingerbeer.
Nögens Klassiske Cocktails
- Whiskey Sourgl. 95,-
Tullamore Dew Whiskey, Angustura Bitters, citron, sukkersirup og æggehvide. - Amaretto Sour gl. 105,-
Disaronno, Tullamore Dew Whiskey, Angustura Bitters, citron, sukkersirup og æggehvide. - Gin & Tonic gl. 95,-
The Botanist Islay Dry Gin m. Fuglsang Mediterranean Tonic - Moscow Mule gl. 95,-
Smirnoff Vodka, lime, sukkersirup og Fuglsang Ginger Beer. - Dark N’ Stormy gl. 85,-
Havana Club Especial Cuban Rum, Angustura Bitters, lime og Fuglsang Ginger Beer. - Espresso Martini gl. 95,-
Smirnoff Vodka, Kahlua, sukkersirup og kaffe. - Aperol Spritz gl. 105,-
Aperol, Prosecco og danskvand. - Margarita gl. 95,-
Olmeca Tequila, Cointreau, lime og sukkersirup. - Paloma gl. 85,-
Olmeca Tequila, lime, sukkersirup og grapesodavand. - Negroni gl. 125,-
Rest Gin, Sweet Vermouth og Campari. - Old Fashioned gl. 125,-
Pikesville 110 proof Straight Rye Whiskey, Angustura Bitters og rørsukkersirup.
Nögens Mocktails
- Pirates Picking Pearsgl. 105,-
RumISH, pæresirup, lime, Ginger Beer, æggehvider. - Primaveragl. 85,-
GinISH, lime, Adelhradt hyldeblomstsaft og sukkersirup. - Red Dreamsgl. 95,-
GinISH, lime, sukkersirup, Rebæl hindbær/rarbabersaft og danskvand. - Wicked Wandagl. 95,-
GinISH, citron, sukkersirup og Adelhardt rarbabersaft
Øl
Fadøl
1. Anarkist Bloody Weizen ……… Lille 45,- / Stor 55,-
2. Anarkist New England Ipa …. Lille 45,- / Stor 55 ,-
3. Schiøtz Mørk Mumme ………. Lille 45,- / Stor 55,-
4. Royal økologisk Pilsner …….. Lille 40,- / Stor 50,-
5. Royal økologisk Classic …….. Lille 40,- / Stor 50,-
Flaskeøl
1. Royal Pilsner 0,0% …….. 30,-
2. Anarkist Hazy IPA 0,5% …….. 50,-
Læskedrikke
Isvand …. 20,-
Kombucha
1. Raw Culture Hyldeblomst…. 45,-
2. Raw Culture Hindbær…. 45,-
Saft
1. Adelhardt økologisk hyldeblomst …. 38,-
2. Adelhardt økologisk rabarbersaft …. 38,-
Saft fra Rebæl
1. Stikkelsbær/Grøn te fra Rebæl …. gl. 75,-
2. Æble/lys eg fra Rebæl …. gl. 75,-
3. Kirsebær/blommer fra Rebæl …. gl. 75,-
4. Hindbær/rabarber fra Rebæl …. gl. 75,-
Sodavand
1. Faxe kondi / Faxe kondi free / Faxe Free Appelsin …. 35,-
2. Pepsi …. 35,-
3. Mirinda Lemon …. 35,-
4. Pepsi Max …. 35,-
5. Egekilde m/brus og citrus …. 35,-
Avec
1. Tequila, Sambuca, Bailey …. 25,-
2. B52, Slippery Nipple, Baby Guinness eller Blowjob …. 35,-
3. Nögen Shot …. 1 for 25,- | 5 for 100,-
Spørg tjeneren for flere muligheder
Whiskey
1. Bulleit Kentucky 10 års …. 95,-
2. Bushmills Single Malt 16 års …. 115,-
3. Pikesville 110 proof straight Rye …. 135,-
Cognac
1. Hennessy VS …. 75,-
2. Remy Martin WSOP …. 110,-
3. Larsen XO cognac …. 135,-
Konceptet bag Restaurant Nögen
Social Dining med fokus på at kokkerere madspild om til en unik smagsoplevelse, hvor ingen fremragende ingredienser går til spilde.
Restaurant Nögen tilbyder et inspirerende nyt koncept, som bygger på unikke kreationer af overskydende varer. Vores ambition er, at få den gode tanke om at undgå madspild til, at gå hånd i hånd med den gode madoplevelse.
Fakta
1.
Grøntsagerne er typisk 2 sortering eller overskudsvarer.
2.
Fisk er typisk bifangst eller andre arter.
3.
Kød er typisk en anden udskæring end dem man kender.
4.
Udover dette køber vi rigtig mange datovarer.
5.
Vores mål er 80% af de varer, vi serverer, er varer, der højst sandsynlig skulle have været kasseret.
Intentionen bag konceptet er minimalistiske, lækre og smagfulde madoplevelser, der bærer præg af sæsonens råvarer, og hvor der kræses om den enkelte ingrediens.
Lad tiden stå stille for en aften og læn dig tilbage, mens du bliver ført på en rejse af unikke smagsoplevelser og god stemning.
Vi glæder os til at forkæle dig med vores nyeste fund og sammensætning af menu.
Vi ønsker ikke at dømme ingredienserne på deres udseende!