Drikke

Drikkemenu

(Alle drikkemenuer er inkl. isvand, vinmenu samt cocktailmenu kan fås alkoholfri)

Vinmenu 345,- (4 gl.)

4 tilpassede glas til Kokkenes menu;

1. Prosecco Burt, Italien
2.Henry Fessy, Côte de Brouilly 2020 / Beaujolais
3.Fritz Walter Spätburgunder, Pfalz, Sydtyskland
4.Domaine Les Landes, Muscat 2016

Cocktailmenu 325,- (4 gl.)

1. Cosmopolitan
2. Paloma
3. Orange Mule
4. Blomble

Nögen’s Menu 335,- (4 gl.)

1. Cosmopolitan
2. Anakist, Red ale
3. Oak Lane, Cabernet Sauvignon, Sydafrika
4. Blomble

Saftmenu 295,- (4 gl.)

1. Stikkelsbær/Grøn Te fra Rebæl
2. Æble/lys eg fra Rebæl
3. Blomme/Kirsebær fra Rebæl
4. Hindbær/Rabarber fra Rebæl

 

Cocktails
Cocktailmenu 325,- (4 gl.)

Nögens Signatur Cocktails

  1. Pompeji…………………………………… gl. 95,-
    Aperol, Cointreau, appelsin og lime.
  2. The Old Apple ……………………………. gl. 105,-
    Tullamore Dew Whiskey, Nögens Æblesnaps, frisk presset æble, citron og sukkersirup.
  3. En Lilla Én…………………………………  gl. 95,-
    Tullamore Dew Whiskey, Licor 43, blommesirup og citron.
  4. Blomble……………………………………….gl. 85,-
    Bacardi Carta Blanca rom, lime og blommesirup.

    Klassiske Cocktails

    Alle Cocktails makeret med * kan laves med et Nögen tvist. Spørg gerne tjeneren eller bartenderen til råds.

  5. Whiskey Sour*………………………..… gl. 95,-
    Tullamore Dew Whiskey, Angustura Bitters, citron, sukkersirup og kikærtesaft.
  6. Amaretto Sour………………………… gl. 105,-
    Disaronno, Tullamore Dew Whiskey, Angustura Bitters, citron, sukkersirup og kikærtesaft.
  7. Gin & Tonic……………….. gl. 85/105,-
    Vælg mellem
    Ginberys London Dry Gin m. Schweppes Tonic
    Eller
    Rest Gin m. Fuglsang Indian Tonic
  8. Moscow Mule*……………………………. gl. 95,-
    Smirnoff Vodka, lime, sukkersirup og Fuglsang Ginger Beer.
  9. Dark N’ Stormy………………………….. gl. 85,-
    Havana Club Especial Cuban Rum, lime og Fuglsang Ginger Beer.
  10. Espresso Martini……………………. gl. 95,-
    Smirnoff Vodka, Kahlua, sukkersirup og kaffe.
  11. Aperol Spritz*………………………… gl. 105,-
    Aperol, Prosecco og danskvand.
  12. Magarita*……………………………….. gl. 95,-
    Olmeca Tequila, Cointreau, lime og sukkersirup.
  13. Paloma……………………………………. gl. 85,-
    Olmeca Tequila, lime og grapesodavand.
  14. Negroni*…………………………………. gl. 125,-
    Rest Gin, Sweet Vermouth og Campari.
  15. Old Fashioned*……………………….. gl. 125,-
    Pikesville 110 proof Straight Rye Whiskey, Angustura Bitters og rørsukkersirup.

 

 

 

 

 

Øl

Kandeøl 175,-

Fadøl

1. Anarkist Bloody Weizen …….. Lille 45,- / Stor 55,-

2. Schiøtz Mørk mumme …….. Lille 45,- / Stor 55,-

3. Royal økologisk pilsner …….. Lille 40,- / Stor 50,-

4. Royal økologisk classic …….. Lille 40,- / Stor 50,-

5. Anarkist red ale …….. Lille 45,- / Stor 55,-

6. Anarkist New england Ipa …. Lille 45,-/
Stor 55 ,-

Flaskeøl

1. Anarkist American Haze Ipa …….. 50,-

2. Royal pilsner eller classic 0,0% …… 30,-

3. Anarkist Hazy IPA 0,5%…….. 50,-

Læskedrikke

Isvand …….. 20,-

Saft

1. Adelhardt økologisk hyldeblomst ….. 38,-
2. Adelhardt økologisk rabarbersodavand …….. 38,-
3. Adelhardt økologisk appelsinjuice … 38,-

 

Saft fra Rebæl

1. Stikkelsbær/Grøn te fra Rebæl… 75,- gl.
2. Æble/lys eg fra Rebæl………….75,- gl.
3. Kirsebær/blommer fra Rebæl…..75,-gl.
4. Hindbær/rabarber fra Rebæl…..75,-gl.

 

Sodavand

1. Faxe kondi / Faxe kondi free / Faxe Free Appelsin…….. 35,-
2. Pepsi …….. 35,-
3. Mirinda Lemon …….. 35,-

4. Coca cola Zero / Fanta ….. 35,-
5. Egekilde m/brus og citrus …….. 35,-

Avec

1. Tequila, Sambuca, Bailey, Pure lakrids, Pure æble …….. 25,-

2. Hjemmelavet Bubblegum Vodka…. 25,-

3. B52 …………35,-

Spørg tjeneren for flere muligheder

Whiskey

1. Bulleit Kentucky 10 års …….. 75,-
2. Bushmills Single Malt 16 års …… 95,-
3. Pikesville 110 proof straight Rye … 135,-

 

Cognac

1. Hennessy VS …….. 75,-
2. Remy Martin WSOP  …….. 110,-
3. Larsen XO cognac….. 135,-

Restaurant Nögen

 

Social Dining med fokus på at kokkerere madspild om til en unik smagsoplevelse, hvor ingen fremragende ingredienser går til spilde.

Restaurant Nögen tilbyder et inspirerende nyt koncept, som bygger på unikke kreationer af overskydende varer. Vores ambition er, at få den gode tanke om at undgå madspild til, at gå hånd i hånd med den gode madoplevelse.

Intentionen bag konceptet er minimalistiske, lækre og smagfulde madoplevelser, der bærer præg af sæsonens råvarer, og hvor der kræses om den enkelte ingrediens.

Lad tiden stå stille for en aften og læn dig tilbage, mens du bliver ført på en rejse af unikke smagsoplevelser og god stemning.

 

Lidt fakta:
  • Grøntsagerne er typisk 2 sortering eller overskudsvarer.
  • Fisk er typisk bifangst eller andre arter.
  • Kød er typisk en anden udskæring end dem man kender.
  • Udover dette køber vi rigtig mange datovarer.
  • Vores mål er 80 % af de varer vi serverer, er varer der højst sandsynlig skulle have været kasseret.

 

Vi glæder os til at forkæle dig med vores nyeste fund og sammensætning af menu.

Vi ønsker ikke at dømme ingredienserne på deres udseende!

 

// Team Nögen

DanishEnglish

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, vil vi antage, at du er indforstået med det.