Drikke

Drikkemenu

(Alle drikkemenuer er inkl. isvand, vinmenu samt cocktailmenu kan fås alkoholfri)

Vinmenu 345,- (4 gl.)

4 tilpassede glas til Kokkenes menu;

1.  Ana Ferret Raventos, Cava Methode Tradicional Semi Sec.
2. Piersanti, Verdicchio dei Castelli di Jessi Classico 2020
3. Cascina Radice, Attimi di Barbera, 2020
4. Horgelus, Le Bal Des Papillions, Frankrig

Eksklusiv Vinmenu 545,- (4 gl.)

1. Chartron et Trébuchet, Bourgogne Chardonnay 2019
2. Calalenta, Rosato 2022
3. Donna Olimipia, Bolgheri Rosso 2016
4. Camilo Castilla, Montecristo Moscatel Blanco Dulce 2018

Cocktailmenu 325,- (4 gl.)

1. Melona
2. Magrita
3. Fiona
4. Blomble

Nögen’s Menu 335,- (4 gl.)

1. Melona
2. New England IPA, Anakist
3. Oak Lane, Cabernet Sauvignon, Sydafrika
4. Blomble

Saftmenu 295,- (4 gl.)

1. Stikkelsbær/Grøn Te fra Rebæl
2. Æble/lys eg fra Rebæl
3. Blomme/Kirsebær fra Rebæl
4. Hindbær/Rabarber fra Rebæl

 

Cocktails
Cocktailmenu 325,- (4 gl.)

Nögens Signatur Cocktails  

  1. Blomble……………………………………….gl. 85,-
    Bacardi Carta Blanca rom, lime og blommesirup.
  2. Mango Madness…………. gl. 105,-
    Ginbery’s London Dry Gin, Mango marmelade, citron, Tabasco og danskvand.

    Klassiske Cocktails

    Alle Cocktails makeret med * kan laves med et Nögen tvist. Spørg gerne tjeneren eller bartenderen til råds.

  3. Whiskey Sour*………………………..… gl. 95,-
    Tullamore Dew Whiskey, Angustura Bitters, citron, sukkersirup og æggehvide.
  4. Amaretto Sour………………………… gl. 105,-
    Disaronno, Tullamore Dew Whiskey, Angustura Bitters, citron, sukkersirup og æggehvide.
  5. Gin & Tonic ……………….. gl. 85/95,-
    Vælg mellem
    Ginberys London Dry Gin m. Schweppes Tonic
    Eller
    Rest Gin m. Fuglsang Indian Tonic
  6. Moscow Mule*……………………………. gl. 95,-
    Smirnoff Vodka, lime, sukkersirup og Fuglsang Ginger Beer.
  7. Dark N’ Stormy ………………………….. gl. 85,-
    Havana Club Especial Cuban Rum, lime og Fuglsang Ginger Beer.
  8. Espresso Martini ……………………. gl. 95,-
    Smirnoff Vodka, Kahlua, sukkersirup og kaffe.
  9. Aperol Spritz* ………………………… gl. 105,-
    Aperol, Prosecco og danskvand.
  10. Magarita* ……………………………….. gl. 95,-
    Olmeca Tequila, Cointreau, lime og sukkersirup.
  11. Paloma ……………………………………. gl. 85,-
    Olmeca Tequila, lime og grapesodavand.
  12. Negroni* …………………………………. gl. 125,-
    Rest Gin, Sweet Vermouth og Campari.
  13. Old Fashioned* ……………………….. gl. 125,-
    Pikesville 110 proof Straight Rye Whiskey, Angustura Bitters og rørsukkersirup.
Øl

Fadøl

1. Anarkist Bloody Weizen …….. Lille 45,- / Stor 55,-

2. Anarkist New England Ipa …. Lille 45,-/ Stor 55 ,-

3. Anarkist Kölsch Style Ale…….. Lille 45,- / Stor 55,-

4. Schiøtz Mørk mumme …….. Lille 45,- / Stor 55,-

5. Royal økologisk pilsner …….. Lille 40,- / Stor 50,-

6. Royal økologisk classic …….. Lille 40,- / Stor 50,-

 

Flaskeøl

1. Anarkist American Haze Ipa …….. 50,-

2. Royal pilsner eller classic 0,0% …… 30,-

3. Anarkist Hazy IPA 0,5%…….. 50,-

Læskedrikke

Isvand …….. 20,-

Saft

1. Adelhardt økologisk hyldeblomst ….. 38,- Udsolgt
2. Adelhardt økologisk rabarbersaft …….. 38,-
3. Adelhardt økologisk appelsinjuice … 38,-

 

Saft fra Rebæl

1. Stikkelsbær/Grøn te fra Rebæl… 75,- gl.
2. Æble/lys eg fra Rebæl………….75,- gl.
3. Kirsebær/blommer fra Rebæl…..75,-gl.
4. Hindbær/rabarber fra Rebæl…..75,-gl.

 

Sodavand

1. Faxe kondi / Faxe kondi free / Faxe Free Appelsin…….. 35,-
2. Pepsi …….. 35,-
3. Mirinda Lemon …….. 35,-
4. Pepsi Max ….. 35,-
5. Egekilde m/brus og citrus …….. 35,-

Avec

1. Tequila, Sambuca, Bailey, Pure lakrids, Pure æble …….. 25,-

2. Hjemmelavet Bubblegum Vodka…. 25,-

3. B52 …………35,-

Spørg tjeneren for flere muligheder

 

Whiskey

1. Bulleit Kentucky 10 års …….. 75,-
2. Bushmills Single Malt 16 års …… 95,-
3. Pikesville 110 proof straight Rye … 135,-

 

Cognac

1. Hennessy VS …….. 75,-
2. Remy Martin WSOP  …….. 110,-
3. Larsen XO cognac….. 135,-

Restaurant Nögen

 

Social Dining med fokus på at kokkerere madspild om til en unik smagsoplevelse, hvor ingen fremragende ingredienser går til spilde.

Restaurant Nögen tilbyder et inspirerende nyt koncept, som bygger på unikke kreationer af overskydende varer. Vores ambition er, at få den gode tanke om at undgå madspild til, at gå hånd i hånd med den gode madoplevelse.

Intentionen bag konceptet er minimalistiske, lækre og smagfulde madoplevelser, der bærer præg af sæsonens råvarer, og hvor der kræses om den enkelte ingrediens.

Lad tiden stå stille for en aften og læn dig tilbage, mens du bliver ført på en rejse af unikke smagsoplevelser og god stemning.

 

Lidt fakta:
  • Grøntsagerne er typisk 2 sortering eller overskudsvarer.
  • Fisk er typisk bifangst eller andre arter.
  • Kød er typisk en anden udskæring end dem man kender.
  • Udover dette køber vi rigtig mange datovarer.
  • Vores mål er 80 % af de varer vi serverer, er varer der højst sandsynlig skulle have været kasseret.

 

Vi glæder os til at forkæle dig med vores nyeste fund og sammensætning af menu.

Vi ønsker ikke at dømme ingredienserne på deres udseende!

 

// Team Nögen