Drikkekort
Drikkemenu
(Alle drikkemenuer er inkl. isvand, vinmenu samt cocktailmenu kan fås alkoholfri)
Vinmenu 345,- (4 gl.)
4 tilpassede glas til Kokkenes menu;
1. Prosecco, Floralba, Italien
2.Louis Eschenauer Rose, Frankrig
3.Chirobles, Domaine Pardon, Beaujoulais
4.Horgelus, Le Bal Des Papillions, Frankrig
Ekslusiv Vinmenu 545,- (4 gl.)
4 tilpassede glas til Kokkenes menu;
1. Cremant D´Bourgogne, Frankrig
2. Paul Schneider, Riesling, Alsace, Frankrig
3. Attimi Di Barbera, Piemonte, Italien
4. Vin Santo del Chianti, 2004 Rossetti, Italien
Cocktailmenu 325,- (4 gl.)
1. The old apple
2. Tasty Tepache
3. Bromble
4. Espresso Martini
Nögen’s Menu 335,- (4 gl.)
1. The old apple
2. Anakist, New England IPA
3. Bogle, Pinot Noir, Californien
4. Espresso Martini
Saftmenu 295,- (4 gl.)
1. Stikkelsbær/Grøn Te fra Rebæl
2. Æble/lys eg fra Rebæl
3. Blomme/Kirsebær fra Rebæl
4. Hindbær/Rabarber fra Rebæl
Cocktails
Cocktailmenu 325,- (4 gl.)
Nögens Signatur Cocktails
- Tasty Tapache …………………………………… gl. 95,-
Mjød, Mørk rom, Iste, honningsirup, citron og tepache. - Flamingo Sour……………..gl. 105,-Aperol, Nögens Limoncello, citron, sukkersirup og æggehvider.
- Rhubarb Lemon Dream ……………………………………….gl. 95,-
Bacardi Carta Blanca rom, lime, rabarbersirup - The old apple …………………. gl. 115,-
Æblesirup, whisky, citorn, sukkersirup - Bromble……………………………….. gl. 95,-
limesaft, lys rom og brommesirup. -
Klassiske Cocktails
Alle Cocktails makeret med * kan laves med et Nögen tvist. Spørg gerne tjeneren eller bartenderen til råds.
- Whiskey Sour*………………………..… gl. 95,-
Tullamore Dew Whiskey, Angustura Bitters, citron, sukkersirup og kikærtesaft. - Amaretto Sour………………………… gl. 105,-
Disaronno, Tullamore Dew Whiskey, Angustura Bitters, citron, sukkersirup og kikærtesaft. - Gin & Tonic ……………….. gl. 85/105,-
Vælg mellem
Ginberys London Dry Gin m. Schweppes Tonic
Eller
Rest Gin m. Fuglsang Indian Tonic - Moscow Mule*……………………………. gl. 95,-
Smirnoff Vodka, lime, sukkersirup og Fuglsang Ginger Beer. - Dark N’ Stormy ………………………….. gl. 85,-
Havana Club Especial Cuban Rum, lime og Fuglsang Ginger Beer. - Espresso Martini ……………………. gl. 95,-
Smirnoff Vodka, Kahlua, sukkersirup og kaffe. - Aperol Spritz* ………………………… gl. 105,-
Aperol, Prosecco og danskvand. - Magarita* ……………………………….. gl. 95,-
Olmeca Tequila, Cointreau, lime og sukkersirup. - Paloma ……………………………………. gl. 85,-
Olmeca Tequila, lime og grapesodavand. - Negroni …………………………………. gl. 125,-
Rest Gin, Sweet Vermouth og Campari. - Old Fashioned ……………………….. gl. 125,-
Pikesville 110 proof Straight Rye Whiskey, Angustura Bitters og rørsukkersirup.
Øl
Fadøl
1. Anarkist Bloody Weizen …….. Lille 45,- / Stor 55,-
2. King’s County Brown Ale …….. Lille 45,- / Stor 55,-
3. Royal økologisk pilsner …….. Lille 40,- / Stor 50,-
4. Royal økologisk classic …….. Lille 40,- / Stor 50,-
5. Anarkist New england Ipa …. Lille 45,-/
Stor 55 ,-
Flaskeøl
1. Nørrebro Bryghus Æble Cider………50,-
2. Royal classic 0,0% …… 30,-
3. Anarkist Hazy IPA 0,5%…….. 50,-
4. Lagunitas IPA, USA, Verdens Bedst Sælgende IPA, 33,5cl (NYHED)… fl. 45,-
Læskedrikke
Isvand …….. 20,-
Saft
1. Adelhardt økologisk hyldeblomst ….. 38,-
2. Adelhardt økologisk rabarbersodavand …….. 38,-
Saft fra Rebæl
1. Stikkelsbær/Grøn te fra Rebæl… 75,- gl.
2. Æble/lys eg fra Rebæl………….75,- gl.
3. Kirsebær/blommer fra Rebæl…..75,-gl.
4. Hindbær/rabarber fra Rebæl…..75,-gl.
Sodavand
1. Faxe kondi / Faxe kondi free …….. 35,-
2. Pepsi / Pepsi Max …….. 35,-
3. Mirinda Lemon / Miranda Orange …….. 35,-
Avec
1. Tequila, Sambuca, Bailey, Pure lakrids, Pure æble …….. 25,-
2. Hjemmelavet Bubblegum Vodka…. 25,-
3. B52 …………35,-
Spørg tjeneren for flere muligheder
Whiskey
1. Bulleit Kentucky 10 års …….. 75,-
2. Bushmills Single Malt 16 års …… 95,-
3. Pikesville 110 proof straight Rye … 135,-
Cognac
1. Larsen XO cognac….. 135,-
Flere varianter kommer snart..
Restaurant Nögen
Social Dining med fokus på at kokkerere madspild om til en unik smagsoplevelse, hvor ingen fremragende ingredienser går til spilde.
Restaurant Nögen tilbyder et inspirerende nyt koncept, som bygger på unikke kreationer af overskydende varer. Vores ambition er, at få den gode tanke om at undgå madspild til, at gå hånd i hånd med den gode madoplevelse.
Intentionen bag konceptet er minimalistiske, lækre og smagfulde madoplevelser, der bærer præg af sæsonens råvarer, og hvor der kræses om den enkelte ingrediens.
Lad tiden stå stille for en aften og læn dig tilbage, mens du bliver ført på en rejse af unikke smagsoplevelser og god stemning.
Lidt fakta:
- Grøntsagerne er typisk 2 sortering eller overskudsvarer.
- Fisk er typisk bifangst eller andre arter.
- Kød er typisk en anden udskæring end dem man kender.
- Udover dette køber vi rigtig mange datovarer.
- Vores mål er 80 % af de varer vi serverer, er varer der højst sandsynlig skulle have været kasseret.
Vi glæder os til at forkæle dig med vores nyeste fund og sammensætning af menu.
Vi ønsker ikke at dømme ingredienserne på deres udseende!