Vinbørsen / Kælderkort

Vinmenu 345,- (4 gl.)

Herunder finder du vine, vi har opkøbt som restpartier, der løbende vil blive skiftet ud. Ydermere har vi stjernemarkeret vores kældervine, som vi altid har på kortet. Fælles for alle vinene er, at vi fuldt ud kan stå inde for kvaliteten og smagen, samt har vi fået en meget skarp pris, som kommer dig til gode.

Vi har alkoholfrie bobler, hvid- og rødvin (spørg tjeneren)

 

Mousserende vine

1. Cava Anna Ferret, Spanien

God til skaldyr og salater, eller som et glas blandt venner ………… gl. 75,- / fl. 265,-

2. Prosecco Brut, Italien

God til skaldyr og salater, eller som et glas blandt venner ………… gl. 85 / fl. 285,-

3. Crement D’Alsace, Paul Schneider

Dejligt glas bobler fra Alsace, lavet på 40% Chardonnay og 60% Pinot Blanc. Duft og smag byder på alt fra blomster til fersken ………… gl. 95,- / fl. 395,-

4. Pol Roger Champagne *

Winston Churchils Favorit, fremragende når du skal forkæles ………… fl. 925,-

Hvidvine

5. Denatille Grillo/Chardonnay, Italien

God til fisk og skaldyr …………  gl. 85,- fl. 285.-

6. Louis Eschenauer, Sauvignon Blanc, Frankrig

Dejlig sommerlig Sauvignon Blanc fra Sydfrankrig …………  gl. 85,- / fl. 285.-

7. Pierres Blanches, Chardonnay, Frankrig

God til fed fisk eller pasta …………  gl. 95,-  / fl. 295.-

8. Johannes Hohner, Riesling, Pfalz , Tyskland

Frisk Riesling der er god til skaldyr eller salater ………… gl. 95,- / fl. 295.-

9. Helmouth Maglock, Grüner Veltliner, Østrig  

Stikord til vinen Frisk, let syrlig, smag af æbler og fersken sammen med en god miniralitet ………… fl. 345.-

10. Riesling, Paul Schneider, Alsace, Frankrig

Fedmefyldt Risling der er god til fiske retter ………… fl. 395,-

11. MarcoBarba, Naturvin  

Usvovlet, ufiltereret, biodynamisk dyrket ………… fl. 395,-

12. Sancerre Franc Millet, Loire, Frankrig *

Frisk og mineralsk, god til skaldyr og salater, eller bare et glas i godt selskab ………… fl. 495,-

13. Chablis, Olivier Fricon, Frankrig*

Frisk og sommerlig, god til skaldyr og retter med salt eller citrus ………… fl. 535,-

14. Savigny Les Beaue . 1. Cru, Chartron Bourgogne *

Fed og fyldig Bourgogne der minder om en god Meursault. God til fed fisk ………… fl. 875,-

Rosévine

15. SanViglio Pinot Grigio Rose

Dejlig frisk sommer rose fra bjergende i norditalien. Glimrende som aperitif ………… gl. 85,- / fl. 285,-

16. Louis Eschenauer Rose, Frankrig

Frisk og sommerlig rosévin, god til skaldyr eller salater ………… gl. 90,- / fl. 295,-

17. La Nuit Tous les Chat Sont Gris

Vinen er fremragende og sommerfrisk med en perfekt balance mellem syre og frugt ………… gl. 95,- / fl. 325,-

18. Chateau Le Escarelle, Rumours, Provance, Frankrig

Rosévin fra øverste hylde. Vinen laves økologisk og biodynamisk 500 meter over havets overflade ………… fl. 365,-

19. Château Grand Boise – Côtes de Provence, Sainte Vietorie*

Fremragende rosé, prøv den i godt selskab eller til skaldyr ………… fl. 395,-

Rødvine

20. Denatille Syrah/Nero d’Avola, Italien  

Fyldig rødvin, god til kratige retter ………… gl. 85,- / fl. 285.-

21. La Marquesa, Rioja Alavesa, Spanien

Blød og saftig, god til kalve og oksekød ………… gl. 95,- / fl. 295.-

22. Fritz Walter Spätburgunder, Pfalz, Sydtyskland

Dejlig let og behagelig rødvin fra sydtyskland. Vinen er rigtig god til lette retter ………… gl. 105,- / fl. 345, –

23. La Chapelle D’escurac, Bordeaux, Frankrig

Dejlig kraftig Bordeaux, god til krafige retter ………… gl. 105,- / fl. 345,-

24. Trus, Ribera del duero, Spanien

Vin med masser af smag, god til krafige retter ………… fl. 395,-

25. Bogle Pinot Noir, Californien, USA

Saftig blød og behaglig, Gården er kåret til USA’s bedste. God til lettere retter ………… fl. 395.-

26. Les Champauvins Alain Jaume, Rhone Frankrig

Vin med masser af smag, god til kalve, okse og lammekød ………… fl. 495.-

27. Ardal, Ribera del Duero, Spanien *

Ardal vingården var stedet hvor man, sammen med offentlige myndigheder og få andre gårde, grundlage Ribera del Duero i 1980.
Fremragende vin til kalv okse eller lam ………… fl. 375,-

28. ”Linda” supertoscaner, Tenute Rossetti, Italien *

Fyldig og lækker, til braiseret gris eller okse og lam ………… fl. 595,-

29. Chateauneuff du Pape, Alain Jaume, Frankrig *

Klasssisk og Kraftig vin fra Rhone dalen. God til kraftige retter, gerne kalve-, okse- eller lammekød ………… fl. 695.-

30. PSI, Ribera del Duero, Spanien *

En af danske Peter Sissecks Super vine fra spanien. God til kraftige retter, gerne kalve, okse eller lamme kød ………… fl. 745,-

31. Brunello de Montalcino, Fornachina, Italien *

Vingården har danske Janne ved roret. Der laves blot 12000 flasker om året. En oplevelse sammen med kalve okse eller lammekød ………… fl. 795.-

32. Gevrey Chambertin, Chartron Bourgogne *

Når du skal forkæle dig selv, eller til kalvekød ………… fl. 1195,-

Dessertvine

33. Asti, Piemonte, Italien

God til lyse desserter ………… gl. 75,- / fl. 285,-

34. Le Bal Des Papillons, Gascogne, Frankrig

God til lyse desserter ………… gl. 85,- / fl. 295,-

35. Louis Eschenauer, Sauternes, Frankrig – ½ flaske

God til lyse desserter ………… gl. 95,- / fl. 345,-

36. Vin santo del Chianti, 2003 Rossetti, Toscana, Italien

Gammel Italiensk Dessertvin der passer til desserter med chokolade ………… fl. 395,-

37. Schmidt und Sohne, Eiswein, 50 cl.

God til lyse desserter ………… fl. 465, –

38. Vista Alegre Late bottled vintage port

God til mørke desserter ………… gl. 85,- / fl. 475, –

39. Vista Alegre Colheita 1998

God til Mørke desserter ………… fl. 795, –

DanishEnglish

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, vil vi antage, at du er indforstået med det.