Bar Vejle

Fra kl. 22 fredag – lørdag omdanner vi Restaurant Nögen til Bar Nögen.

Her har du mulighed for at få bæredygtige cocktails fra kun 85,-

 

Book et bord
  • Se vores drikkekort
  • Se vores vin & bobler
  • Se vores cocktails

Fra kl.22 fredag & lørdag

Bar Nögen

Hver weekend forvandler vi restauranten til Bar Nögen. Fra kl. 22:00, skifter vi stemningen ved at dæmpe lyset og skrue op for musikken, hvilket skaber en atmosfære, der er helt unik for Vejles natteliv. Men det, der virkelig adskiller os, er vores engagement i bæredygtighed, som ikke stopper, når natten falder på. Vi bringer vores bæredygtige initiativer med ind i nattelivet, hvilket betyder, at din oplevelse ikke blot er unik og mindeværdig, men også ansvarlig. 

Oplev den unikke indretning & gode stemning

Bæredygtigt bar koncept

Vores bæredygtige koncept fra restauranten udvides nu til baren. Her kan du opleve mange af de velkendte drinks, nu med et bæredygtigt twist, samt nyde vores hjemmelavede cocktails. Vi forener bæredygtighed med klassiske favoritter ved at anvende overskudsvarer og bestille velkendte mærker i store beholdere for at reducere spild.

Unik stemning

Unik stemning

Bar Nögen, en ikonisk perle i vejles natteliv, hvilket udmærker sig med sin unikke New Yorker-inspirerede indretning, der blander det rå og autentiske med en moderne twist.

Denne stilfulde destination i hjertet af Vejle er kendt for sin imponerende blanding af det rustikke og det raffinerede. Vores interiørdesign afspejler moderne trend, hvor tradition møder innovation. 

Hummel Logo<br />
Hummel Logo<br />
Rekom logo